A CBRE piacvezető tranzakciómenedzsment-szolgáltatásokat nyújt. Ügyfeleinkkel ingatlanérdekeltségeik teljes tartományában együttműködünk, hogy sikeres felvásárlásokat és értékesítéseket, illetve a bérleti szerződések megújítását és felülvizsgálatait biztosítsuk.

Szolgáltatásaink révén ügyfeleink ingatlanportfóliói teljes körű piaci ismertségre tesznek szert. Megbízható tanácsadással szolgálunk, egyúttal olyan koordinált stratégiákat dolgozunk ki, amelyek az üzleti érték növelése mellett a kezelik a felmerülő kockázatokat is.

Tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink üzleti tevékenységének súlypontjában többnyire nem az ingatlan áll. Ennek tudatában használjuk ki globális hálózatunkat és központi koordinációnkat, hogy a piaci helyzetre sikeresen, az Ön tágabb üzleti stratégiájával összhangban reagálhassunk.

Csapatunk a tranzakciós hálózati szolgáltatások teljes skáláját nyújtja, ami a globális piacra való egyedülálló rálátással egészül ki. Szerte a világon több mint 150 tranzakciómenedzserünk dolgozik, 6600 közvetítővel dolgozunk együtt, és évente 80 000 tranzakciót bonyolítunk, több mint 250 milliárd euró értékben.

Globális portfóliómenedzsment

Páratlan tapasztalatokkal rendelkezünk a tranzakciós folyamatok áramvonalasításában, amivel időt és pénzt takarítunk meg Önnek - akár egyszeri tranzakciókról, akár az Ön portfóliójának globális kezeléséről vagy bérleti kötelezettségeiről van szó.

Költségmegtakarítás

Portfóliómenedzsmenttel és stratégiával foglalkozó, megbízható tanácsadási szolgáltatásunk gyorsan megtalálja a költségmegtakarítási lehetőségeket az Ön vállalkozásában; a tranzakciós ügylet(ek) optimalizálásával jellemzően 20%-os megtakarítást tudunk elérni.

Akár az Ön vállalkozásán belül is létrehozhatunk egy projektirodát, hogy onnan koordináljuk az egyes stratégiákat, amint például a Sonynál is tettük: az elektronikai óriást az irodaterület 41%-os, a működési kiadások 42%-os és a létszám 26%-os csökkentésével támogattuk.

A CBRE szakemberei, a világ legnagyobb közvetítői hálózatára támaszkodva segítenek a vállalati költségek csökkentésében mind az egyes ingatlanok, mind a globális portfólió szintjén. Az ügyfelek jellemzően 8%-ot takarítanak meg a bérleti költségeken.