A CBRE portfóliószolgáltatási csapata megalapozott és pontos képet alkot az Ön ingatlanportfóliójáról, valamint átfogó, bérleti szerződés feltételeinek nyilvántartását és ingatlankezelést is magába foglaló szolgáltatásokat nyújt.

Senki sem vetélkedhet az ingatlankezelés és a portfóliómenedzsment terén szerzett tapasztalatainkkal: világszerte több mint 750 szakértőnk 135 000 bérleti szerződést és 6,2 milliárd euró bérleti díjat kezel évente a világ vezető nagyvállalatainak megbízásából.

Amennyiben Ön a bérleti díj-fizetést és a portfólióhoz fűződő kötelezettségei kezelését kiszervezi csapatunknak, akkor megtakarítást érünk el, csökkentjük a kockázatokat, és eljárunk az Ön nevében a bérbeadó és a bérlők közötti kommunikációban, így Ön nyugodtan összpontosíthat vállalatának alapvető céljaira.

A portfólióval kapcsolatos megtakarítások és hatékonyság

Piacvezető adatelemzési módszereinkre és a piacra vonatkozó rálátásunkra támaszkodva tiszta képet adunk az Ön ingatlanportfóliójáról, és támogatjuk az Ön ingatlanjainak kezelését azzal, hogy megkönnyítjük a teljesítmény és a folyamatban lévő munkatevékenységek nyomon követését.

Kiváló elemzési eszközeinkkel szakértőink segítenek Önnek a hatékonyság javításában, miközben ingatlanjai működését jobban összehangolják vállalkozásának céljaival. Ez a folyamat jellemzően 20%-os megtakarítást eredményez ügyfeleink számára.

Összességében a CBRE 48 millió euró megtakarítást ért el a vállalati bérlők számára azzal, hogy csökkentette a kulcsfontosságú időpontok elmulasztásának kockázatát, miközben biztosította a bérleti díj hiánytalan beszedését és a bérleti szerződésből fakadó kötelezettségek teljesítését.

Portfóliószolgáltatási csapatunk a következő szolgáltatásokat nyújtja:

  • Adatkezelés/bérbeadási nyilvántartás – Egyetlen adatbázisban gyűjtjük össze és tartjuk nyilván portfóliójának valamennyi adatát. Innen azonnal lekérdezheti a tulajdonához kapcsolódó összes létfontosságú információt, ideértve a bérleti szerződések és az ingatlanok típusát, a bérleti szerződés időtartamát, a kritikus időpontokat és a szerződéses feltételek lehetséges módosításának időpontjait.

  • Ügyfél-elszámolás – Teljes körű ingatlan- és bérleti díj-elszámolási szolgáltatásunk magában foglalja mind a kifizetendő számlák, mint a kintlévőségek kezelését. Biztosítjuk, hogy csak a szerződés szerinti díjakat fizessék ki, például a bérleti díjat, a szolgáltatási díjakat és a biztosítást. A csapatunk kezeli az összes pénzügyi elszámolást – az ingatlan bérleti díjának fizetését, a pontos költségvetéseket és üzleti terveket, valamint a bérleti díjak és szolgáltatási díjak auditálását.