A CBRE Beszállítói Láncot kezelő csapata stratégiai megoldásokat kínál komplex üzleti problémákra, amelyek segítik a valódi üzleti előnyök elérését.

A piacvezető insight eszközök kombinálása helyi és globális szinten a szakértői ismeretekkel – így biztosítjuk az Ön vállalati beszállítói láncának testre szabott elemzését és olyan javaslatokat teszünk, amelyek átalakítással járó eredményeket hozhatnak.

A beszállítói lánc költségeinek csökkentése

A beszállítói lánccal foglalkozó szakértőink megvizsgálják az Ön beszállítói hálózatában található létesítmények számát, helyét, méretét és szerepét, és segítenek vállalkozásának a költségek csökkentésében és a hatékonyság növelésében.

Szakértelmünkre és méretünkre támaszkodva globális szinten elemezzük a költségek és a szolgáltatásnyújtás különbségeit, optimalizáljuk beszállítói hálózatát, és olyan megoldásokat biztosítunk, amelyek elősegítik üzleti céljai megvalósítását. A beszállítói lánccal kapcsolatos tanácsadási folyamatunk az ingatlanadatok jól bevált elemzéseire épül, amelyek a munkaerő-költséget, a helyi ösztönzőket, a szállítási költségeket, illetve a készlettartás költségeit egyaránt vizsgálják.

Kapacitásgazdálkodás

Szakértőink felmérik az Ön vállalatának jelenlegi működését, hogy megállapítsák az esetleges kapacitásbeli korlátokat, és segítsenek azok feloldásában. Elvégezzük a beszállítói lánc elemzését a logisztika, szállítás, elosztás, készletgazdálkodás és rendeléskezelés területén egyaránt, és összevetjük a jelenlegi kapacitástervet a növekedési előrejelzésekkel, hogy elősegítsük vállalkozása jövőbeli sikereit.

Külső logisztikai partnerek

Szakértőink felmérik a külső logisztikai partnerek és a beszállítói lánc kezelésének előnyeit, összevetve a házon belüli szolgáltatásokkal.

Saját feladatunkká tesszük az Ön stratégiai szükségleteinek megértését. Ha a kiszervezett beszállítói lánc modellje megfelelő(bb), segítünk megtalálni az Ön konkrét szükségletei szempontjából legelőnyösebb külső szolgáltató partnert.

Találja meg könnyen és gyorsan az Ön igényeinek megfelelő, bérelhető raktárat vagy telephelyet!