A CBRE bérlői tranzakciókkal foglalkozó csapata ügyfeleivel együtt dolgozik a kereskedelmi ingatlanok megvásárlása, bérleti feltételeinek újratárgyalása és értékesítése érdekében.

Minden ingatlantípussal foglalkozunk, legyen az iroda, kiskereskedelmi, ipari, logisztikai ingatlan vagy akár adatközpont.

Ügyfelünkként Ön a világ legnagyobb közvetítő hálózatára és megoldásaink széles skálájára támaszkodva finomíthatja vállalata ingatlanstratégiáját, és termelhet értéktöbbletet érdekeltségeivel.

Több mint 400 közvetítő irodában dolgozó 500 ügynökből álló hálózatunkkal az EMEA-régióban évente körülbelül 3600 tranzakciót hozunk tető alá, amely négymillió négyzetméternyi irodateret és több mint ötmillió négyzetméternyi ipari és logisztikai ingatlant érintenek. 

Költségcsökkentés és kockázatkezelés

Szakértőink az Ön vállalkozására szabottan dolgozzák ki és hajtják végre azt a stratégiát, amely figyelembe veszi a pénzügyi és működési kockázatok, illetve lehetőségek teljes skáláját.

Mindig az Ön vállalkozásának mélyreható megismerésére törekszünk, annak érdekében, hogy – Önnel szoros együttműködésben – az általános elvárásokat meghaladó színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk.

Egyedülálló méretünk lehetővé teszi számunkra, hogy az Ön vállalkozásának konkrét igényeihez és a piac dinamikájához igazítsuk megoldásainkat.

Egyszerűsített szolgáltatás

Gördülékenyen koordinált tranzakciós szolgáltatásainkat 70 000 fős szervezetünk gazdag tapasztalataira építjük, ugyanakkor egyetlen kapcsolattartón keresztül mérjük fel az Ön vállalkozásának igényeit, legyen szó egyetlen tranzakcióról vagy több piacra kiterjedő műveletekről.

Jelentős és piacvezető kutatásaink, elemzéseink és helyi szakértőinkre építve Ön biztos lehet benne, hogy minden döntése a demográfiai trendek, a munkaerő-kínálat, a képzettség, a közlekedési kapcsolatok, a piaci trendek és értékek teljes körű elemzésére támaszkodik.