Áttekintés


Mint a világ vezető kereskedelmi ingatlantanácsadója, a CBRE Ingatlanszámviteli Szolgáltatása világszínvonalú számviteli megoldásokat kínál annak érdekében, hogy megfelelően szolgálhassa ügyfelei kifinomult számviteli igényeit. A CBRE Ingatlanszámviteli Szolgáltatása egyedülálló a maga nemében, innovatív, ügyfélfókuszú megközelítést nyújtva minden számviteli és pénzügyi jelentési folyamathoz.

Az Ingatlanszámviteli Szolgáltatásunk központja a CBRE memphisi Center of Excellence-ban található, amely több mint 200 számviteli szakértőt tömörít, akik több, mint 100 ügyfelet támogatnak, akik több, mint 80 millió négyzetméter ingatlan felett rendelkeznek.

Felelősségre Vonhatóság


A nagy tapasztalattal és kiváló képességekkel rendelkező ingatlan pénzügyekkel foglalkozó szakértőink elhivatottak a felelősségre vonhatóság filozófiája iránt. Nagyra értékeljük ügyfeleinkkel való kapcsolatunkat és igyekszünk erősíteni együttműködésünket ügyfeleink üzleti szükségleteinek megértése által. Keressük a világklasszis pénzügyi megoldások életre hívásának lehetőségeit és teljes átláthatóságot nyújtunk ügyfeleink számára szolgáltatásaink minden aspektusában.

Számviteli Szolgáltatások Magyarországon

A magyarországi CBRE, mint az ingatlan üzletágban világszerte, a vezető pozíciót betöltő CBRE cégcsoport tagja, és az ingatlankezelési szolgáltatás keretében olyan széleskörű, professzionális számviteli- és pénzügyi megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek az ügyfelek speciális és egyedi igényeinek.

Minden olyan szervezet számára, amely magas minőségű számviteli szolgáltatást igényel, a CBRE az ingatlanüzletág széleskörű számviteli ismereteit tudja felajánlani. Meggyőződésünk, hogy a speciális ingatlanügyletek elszámolásain keresztül a CBRE olyan tapasztalatokat szerzett az ingatlanvagyon kezelési területen, melyre alapozva vezető szerepet tölthet be a számviteli szolgáltató cégek között.

Az ingatlanvagyon-kezelési, -üzemeltetési területen a CBRE hozzájárul tapasztalatával és erőforrásaival a magyarországi számviteli rendszerek fejlesztéséhez vagy kialakításához. A magyar számviteli csapat tapasztalt szakemberei jelenleg is magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak bevásárlóközpontok, irodaházak, valamint ipari ingatlanok tulajdonosai számára, számviteli / számlázási / adózási és jelentéskészítési feladatokat ellátva, több mint 400 bérlővel tartva a kapcsolatot.

A magyarországi CBRE számviteli csapata ki tudja szolgálni az újonnan alakuló projektcégek számviteli, adózási és budget monitorozási elvárásait is. Az alapítástól a projekt befejezéséig, az ingatlan- vagy akár a projektcég eladásáig, biztonságos és professzionális adatkezelést nyújtunk ügyfeleink részére.

Olyan integrált megoldással rendelkezünk, mely az eszközkezelés, vagyonkezelés, illetve SPV számvitel feladatait egy integrált IT rendszerben akár határokon átívelő módon látja el, kifejezetten ingatlan specifikus üzletágra  kifejlesztve.

Külföldi tulajdonosok számára, akár konszolidált szinten, Szlovákia, Lengyelország, Csehország és Románia területén meglévő portfólió adatait képes a rendszerünk egységes struktúrában kezelni.

Amennyiben minket választ:
  

  • jelentős költségmegtakarítást, valamint az adatok átlátható kezelésével, verselőnyt érhet el;
  • rugalmas és gyors, integrált adatkezelés és jelentéskészítés;
  • külső felhasználók számára is elérhető jóváhagyási rendszer;
  • interneten történő adatátvitel, automatikus számlatovábbítás, elektronikus szerződéskezelés, banki adatok transzferálása;
  • az újfajta megoldások újfajta megközelítést tesznek lehetővé a számviteli és riporting területen, szükségtelenné válik az adategyeztetés a számviteli és a vagyonkezelési területek között;
  • a folyamatban lévő, összes információt összekapcsolja az üzleti tranzakciókkal a számviteli modulba történő bekerüléskor;