A CBRE-nél mi az épületek teljes életciklusával törődünk. Ön tökéletességet vár el, mi hasonlóképpen
Projektmenedzsment csapatunk segít Önnek az ideális munkahely kialakításában. Megtervezzük, kiépítjük, átalakítjuk és felszereljük a munkahelyeket, mindent az Ön igényeinek megfelelően.

Cége akár vadonatúj vállalati központot épít, akár egy meglévő épületbe költözik be és felújítja, szakértőink biztosítják, hogy az Önnek leginkább megfelelő munkahely jöjjön létre, bárhol legyen is a világon. Szolgáltatásaink közé tartozik a beruházási projekt- és költség, a költözés lebonyolítása, informatikai támogatás, bútorok, és egyéb felszerelések, az Ön igényeihez igazított berendezések beszerzése.

A vállalati ingatlanpiac vezetőjeként segítünk Önnek meghatározni és megvalósítani azokat a fejlesztéseket, átalakításokat az irodakialakítással kapcsolatban, amely mérhető különbséget jelent. Ilyen megoldás lehet a meglévő munkahely rugalmas megoldásokkal való optimalizálása, annak érdekében, hogy munkakörnyezet dinamikusabb, mobilabb és a munkatársak számára motiválóbb legyen, beleértve az intelligens épület megoldásokat, Internet of Things vagy a megújuló energiára támaszkodó projektek megvalósítását.

A projekt költség- és kockázatkezelése

Tudjuk, hogy a projektekkel kapcsolatos megtakarítások 80%-a az építkezést megelőző fázisokból származik. Az építési projektek irányításában szerzett tapasztalataink és szakértelmünk nemcsak az Ön által megkívánt irodai környezetet biztosítja, hanem költséget is megtakarít Önnek.

A CBRE segít abban, hogy a jelentős változások zökkenőmentesen és egyszerűen valósuljanak meg, a kockázat minimalizálása mellett. A hatékony erőforrás-felhasználás érdekében gondoskodunk a beszállítói kapcsolatok kezeléséről, a piaci lehetőségek felkutatásáról, a bérleti díjak és az irodafelszerelési költségek áttekintéséről, a bérletek meghosszabbításáról és újratárgyalásáról, valamint teljes körű tervezési és változáskezelési szolgáltatást nyújtunk. Eközben műszaki átvilágítási szolgáltatást nyújtunk, támogatjuk / segítjük a megfelelő portfólió-stratégia kidolgozását, és biztosítjuk az összes jogi, munka-és egészségvédelmi követelmény teljesülését.

Tanácsadói szolgáltatások

  • Az épületen belül kialakíthatunk egy irodát a projektmenedzsment számára, vagyis a CBRE ott lehetnek, hogy segítsen bármiben, bármikor, amikor csak szükség van rá.
  • E célra felállított vagy helyi irodánkban igény szerint rendelkezésre álló szolgáltatásunk célja, hogy segítsen megtakarításokat jelentő megoldásokat találni.

Projektmenedzsment-szolgáltatások

  • Épületektől függetlenül, projekt alapon is szerződhet velünk. Akár kulcsfontosságú berendezésének modernizálására, akár egy felújítás megszervezésére van szükség, megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást.
  • Szolgáltatásink között szerepel a tervezési tanácsadás, épületfelmérés, költségútmutató és költségbecslés készítése, melyek segítségével megtervezheti költségvetését a következő 10 évre, és kezelheti portfóliójával kapcsolatos költségeit és kockázatait.
  • A CBRE projektenként is kezelheti a költségeket, legyen szó egyetlen klímaberendezés cseréjéről vagy egy több tízezer négyzetméretes iroda kialakításáról.