A munkahely egy dinamikus és rugalmasan kihasználható tőke, amely alkalmas arra, hogy fokozza – rosszabb esetben gátolja – a dolgozók és az üzlet teljesítményét. Hisszük, hogy az ötletek és az innováció inkubátoraként tud működni. A munkavégzés alapfeltétele, tapasztalati élményt nyújt a munkavállalóiknak és ügyfeleiknek, a külvilág felé pedig annak szimbóluma, amit Önök képviselnek és amiben hisznek.

Piacvezető szakértelmünkkel képesek vagyunk hatékonyan összekapcsolni az emberi, a hely és a technológia adta lehetőségeket, ezáltal segítjük az ügyfeleinket előnyeik azonosításában, a költségeik csökkentésében vagy átcsoportosításában, forrásaik hatékonyabb kihasználásában, a kollégák teljesítményének fokozásában és a gyorsabb döntéshozatalban.

Mit gondolunk mi a munkahelyről?

Tudjon meg többet a munkahelyről alkotott nézetünkről, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel, és nézze meg, hogyan készítünk nagyszerű munkavállalói tapasztalatokat és átalakulásokat magunknak és ügyfeleinknek.
Munkahely a LinekedIn-en

Ügyfeleink mondják

Kapcsolódó szolgáltatások

Tanácsadás és tranzakció-menedzsment

Páratlan stratégia meghatározása, innovációval párosítva és megvalósítás salamely minden bérlő számára valódi előnyt hordoz.

Lokáció-elemzés

A CBRE Portfólió és a Lokáció-tanácsadó csapata azonosítja a legjobb lokációkat az Ön számára az üzletmenet, a munkavállalók és az ügyfelek számára az üzleti célok eléréséhez.

Globális Munkahelyi Megoldások (Global Workplace Solutions, GWS)

Az iparág-vezető létesítménygazdálkodást, projektmenedzsmentet, tranzakció-, portfólió-, valamint tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek a cég eredményességére hatnak és az összes ingatlantípus munkahelyeit racionalizálják.