Globális Munkahelyi Megoldások

Globális munkahelyi megoldások (GWS): a CBRE egy részlege, amely mindenféle méretű ingatlant bérlő ügyfelet támogat a létesítménygazdálkodás, a projektmenedzsment, a tanácsadó és tranzakciós szolgáltatásai révén.

Bérlői Tranzakciók

A CBRE bérlői tranzakciókkal foglalkozó csapata együtt dolgozik ügyfeleinkkel a kereskedelmi ingatlanok megszerzése, újratárgyalása és értékesítése érdekében. Minden eszközfajtával foglalkozunk, legyen az iroda, kiskereskedelmi, ipari, logisztikai ingatlan vagy adatközpont.

Portfóliószolgáltatások

A CBRE portfóliószolgáltatási csapata konszolidált és pontos képet alkot az Ön ingatlanportfóliójáról, valamint átfogó bérleti szerződés feltételeinek nyilvántartása és ingatlankezelési szolgáltatásokat nyújt.

Portfólió- és Lokáció Tanácsadás

A CBRE portfólió- és helyszíntanácsadással foglalkozó csapata megkeresi az Ön tevékenységei, alkalmazottai és ügyfelei szempontjából legkedvezőbb helyszíneket, melyek hozzásegítik Önt üzleti céljai teljesítéséhez.

Beszállítói Lánc

Piacvezető eszközeinkkel, helyi és globális szintű szaktudásunkkal testre szabott módon elemezzük az Ön vállalkozásának beszállítói láncát, majd pozitív változást hozó ajánlásokat teszünk.

Tranzakciómenedzsment

A CBRE piacvezető tranzakciómenedzsment-szolgáltatásokat nyújt. Ügyfeleinkkel ingatlanérdekeltségeik teljes tartományában együttműködünk a sikeres felvásárlások, értékesítések, bérleti szerződések megújítása és bérleti szerződések felülvizsgálatai érdekében.

Munkahely és Térkihasználtság

A CBRE, a világ piacvezető szolgáltatója a munkakörnyezet és térkihasználtság fejlesztése terén olyan munkahelyi megoldások megtalálásában és megvalósításában segít a vállalkozásoknak, amelyek javítják a munkavállalók elkötelezettségét, és jelentős üzleti eredményeket hoznak.