A CBRE tőkepiaci tanácsadói csapata független és ágazatvezető tőkepiaci tanácsadást nyújt, páratlan pénzügyi szakértelmünkre és az ingatlanokról összegyűjtött globális tudásunkra építve.

Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, akik elvárják tőlünk, hogy egy globális pénzügyi céghez méltóan minden ingatlanpiaci ismeretünkkel a feladatra összpontosítva, célratörően teljesítsünk, ahogyan csak a világ legjelentősebb, kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó cége képes.

Szakértőink tapasztalt pénzügyi szakemberek, akik különböző tőkestratégiákat alkalmaznak, hogy ügyfeleink igényeit a különféle ipari ágazatoknak és földrajzi régióknak megfelelő befektetési stratégiákkal kielégítsék.

Az EMEA-régió csapata zökkenőmentesen működik együtt a CBRE globális hálózatával, annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a legkiválóbb tanácsokat és megvalósítási utakat kínálja. 

Tőkepiaci-tanácsadási szolgáltatásaink három alapvető területet fednek le:

  • Vállalati finanszírozás Csapatunk kreatív üzleti megoldásokat, stratégiai finanszírozási tanácsadást és tranzakció-támogatást biztosít. Globális hálózatukat kihasználva, szakértőink minden pénzügyi jellegű tevékenységben segítséget nyújthatnak, a tőkebevonástól az adósság finanszírozáson át a portfólióelemzésig és -modellezésig, valamint az energia- és infrastruktúrapiac különleges finanszírozási megoldásáig.
  • Befektetési tanácsadás Csapatunk független és megbízható szolgáltatást nyújt, amihez a CBRE egyedülálló ingatlanpiaci ismeretei biztosítanak hátteret. A kötvénybefektetéssel, valamint a közvetlen és közvetett vagyonelemekkel kapcsolatos tanácsadási szolgáltatások terén kreatív befektetési megoldásainkkal igyekszünk megfelelni az Ön pontos követelményeinek és pénzügyi céljainak.
  • Hitelszolgáltatások Csapatunk megbízható menedzsmentmegoldásokat nyújt a hitelezőknek, amihez az ingatlanvagyon-hitelezési szolgáltatások teljes skálájára támaszkodhatnak. Csapatunk készen áll az Ön tőkéjének teljes körű kezelésére a hiteltanácsadástól a törlesztésen át a behajtásig.