A CBRE befektetési célú ingatlanokkal foglalkozó csapata vezető tanácsadó az EMEA-régióban a befektetési célú ingatlanok értékesítése és felvásárlása terén.

A CBRE világszerte működő piaci információs bázisára támaszkodva szakértőink globális perspektívát kínálnak a kereskedelmi ingatlanbefektetésekkel – és az ezeket lehetővé tevő tőkepiacokkal – kapcsolatban. Ez a megközelítés biztosítja, hogy megtaláljuk a legjobb befektetési lehetőségeket ügyfeleink számára a főbb globális piacokon.

Minden szakterületet átfogó szakértelmével, befektetési célú ingatlanokkal foglalkozó részlegeink számos, világszerte ismert és kiemelkedő ügylet megkötésében vett részt, beleértve az irodai, kiskereskedelmi, ipari, logisztikai és egyéb, alternatív piacokat is.

Intelligens ingatlanbefektetés

A CBRE domináns piaci részesedése azt (is) jelenti, hogy több tranzakcióra vonatkozó adattal és piaci információval rendelkezünk, mint bármelyik versenytársunk.

A CBRE budapesti befektetési célú ingatlan részlege a legnagyobb ezen a területen működő ügynökségi és tanácsadói csapat az országban. Az öt szakértővel működő csapat a CBRE részére kellő mélységű tapasztalatot nyújt minden szektorban (iroda, kereskedelmi, ipari és hotel) amely versenyelőnyt és mintegy 35 százalékos piaci részesedés biztosít a CBRE részére.

2017-ben a CBRE Magyarország részt vett az elmúlt 10 év legnagyobb, egyetlen ingatlant tartalmazó ingatlanpiaci tranzakciójában, az Aréna Plaza értékesítése során. Ez a tranzakció kiváló példa az egyik Budapest közepén található prémium bevásárlóközpont értékesítésére.

Az irodapiacon a CBRE az eladót képviselve a West End Business Center értékesítése során a legnagyobb irodapiaci tranzakciót is magáénak tudhatja.

A 2016 és 2017 félévei között eltelt 12 hónap során a CBRE az öt eladott Budapest és agglomerációjában lezajlott ipari ingatlan tranzakcióból négyben részt vett, így a CBRE volt az egyetlen ingatlan tanácsadó, amely a befektetési ipari ingatlanpiacon ügynökként működött közre.

A széleskörű tapasztalat és tudás biztosítja, hogy a CBRE legyen az elsőszámú befektetési tanácsadó Magyarországon.

A vevőket és eladókat (külön-külön) egyaránt tanácsaival támogató CBRE holisztikusan tekint a piacra, amelyről a lehető legelfogulatlanabb tanácsokkal szolgálhat ügyfeleinek. Fáradhatatlan piackutatóinkkal együttműködő, a befektetési célú ingatlanokkal foglalkozó csapatunk képes előre jelezni a nemzetközi trendeket és sikeresen megjelölni a tőkebefektetések irányát, ami a CBRE-t a legbiztonságosabb választássá teszi befektetés-menedzsmentet igénylő ügyfeleink számára.

Befektetési célú ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásaink:

      Cégvásárlások és értékesítések

      Tanácsadás

      Tőkekihelyezés

      Piackutatás

      Portfólió tervezés

      Ingatlanmarketing

     Átvilágítás támogatása

      Értékbecslés

A piacok közötti és ágazaton belüli információ-megosztás révén a CBRE befektetési célú ingatlanokkal foglalkozó csapata képes új tőkeforrásokat felkutatni, jövőbeli lehetőségeket feltárni és maximális értéket nyújtani minden ingatlankategóriában.

Integrált Szolgáltatások

Tanácsadói és Tranzakciós Szolgáltatások

Bérleti feltételek újratárgyalása, beszállítói lánc felülvizsgálata, befektetési portfólió bővítése - a CBRE tanácsadói és tranzakciós szolgáltatásaival