A CBRE Group-on belül létrehoztuk a Premier Properties (Prémium Ingatlanok) ingatlan- és eszközkezelő szakmai csoportot, amely kizárólag az ilyen rendkívüli, az újságok címlapjain szereplő épületekre összpontosít.

Magas szinten testreszabott szolgáltatásunk egyedülálló ingatlanmenedzselési modellt kínál ügyfeleinknek, mely nem csak ezekre a maguk nemében egyedülálló épületekre segít rátalálni, hanem az ilyen épületekben működő vállalkozásokat is a piac különleges szereplőivé avatja.

A „Prémium” megközelítés

Az elmúlt három évben a CBRE „Prémium Ingatlanok” programja lenyűgöző mértékben terjedt el számos piacon, régióban és üzletágban.

A legjobb munkatársakból álló, 2000 főt számláló csapatunk – világszínvonalú létesítménykezelő partnereinkkel együttműködve – gondoskodik róla, hogy ötcsillagos szállodát idéző, rendkívüli szolgáltatást biztosítsunk.

A CBRE „Prémium Ingatlanok” programjának egyik meghatározó eleme a rendkívüli benyomást keltő recepció, melynek célja, hogy az első találkozási pont olyan fényes, csillogó és luxust sugárzó legyen, mint az a különleges épület, amelyben működik.

Világklasszis környezet létrehozása

A CBRE létrehozta az Épületmenedzserek Tanácsát, amelyben azok a szakembereink dolgoznak, akik a világszerte megtalálható emblematikus épületek kezelésében bizonyítottan sikereket értek el. Azzal a céllal kísérik figyelemmel az épületeket, a piacokat befolyásoló tényezőket és a teljesítményértékelési trendeket, hogy megosszák a legjobb gyakorlatokat és eljárásokat.

A létesítmények kezelését végző alkalmazottai számára biztosított képzés és a CBRE Globális Bérlői Felmérés nyújtotta visszajelzés révén garantáljuk, hogy a létrehozott környezet a tetőtől az alagsorig kiválóan teljesítő, kifogástalan minőségű legyen, és megfeleljen az ingatlan által építészetileg sugárzott képnek.

A CBRE tudja, hogyan segíthet Önnek egy prémium épületkép kialakításában és fenntartásában, egyúttal az épület értékének és forgalomképességének javításában, a bérlők megtartásában és világklasszis üzleti környezet megteremtésében.