Csak az EMEA-régióban több mint 700 értékbecslési és tanácsadási szakértőjével a CBRE lefedi a speciális ingatlanpiacok teljes spektrumát.

Speciális piacokra szakosodott csapatunk üzemeltetőknek, befektetőknek, tulajdonosoknak és hitelezőknek nyújt szolgáltatásokat; eddig több mint 23 milliárd euró értékű eszközzel kapcsolatban végzett tanácsadást, a következő ingatlantípusokhoz kapcsolódóan:

  • Szabadidő: többek között filmszínházak, kiállító központok, kaszinók, golfpályák, fitneszlétesítmények, vidámparkok, kishajókikötők, stadionok, önkiszolgáló raktárak, színházak és helyi nevezetességek.
  • Egészségügy: többek között idősellátást nyújtó otthonok, szakrendelők, magánklinikák, magánkórházak, háziorvosi rendelők, rehabilitációs klinikák, nyugdíjas falvak, különleges gondozást és ápolást nyújtó otthonok.
  • Vendéglők: beleértve a bérelt/bérbe adott vendéglőket, üzemeltetett vendéglőket, bárokat, éttermeket és éjszakai klubokat.
  • Adatközpontok: szervercsarnokok, illetve kis-/nagykereskedelmi adatközpontok.
  • Szállodák: önálló és portfólióba részeként működő egységek.
  • Olaj- és autóipar: autókereskedések, szervizek, parkolók, üzemanyagtöltő állomások, autópálya-szolgáltatások.

Mindezekről az ágazatokról a CBRE egyedülállóan széleskörű ismeretekkel rendelkezik, hiszen az értékelésen túlmenően több más szolgáltatást is nyújt a projektmenedzsmenttől kezdve az ügynöki tevékenységen, tanácsadáson, létesítménygazdálkodáson át a tőkepiacokig.

Ez a széles körű és sokszínű kínálat páratlan rálátást biztosít valamennyi ágazatra, ami lehetővé teszi számunkra, hogy pontos értékbecslési és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk a létező legteljesebb adatbázis, helyi tudás és szakértelem alapján. Ha Ön független befektető, aki portfóliójába illeszkedő szállodát keres, vagy vendéglátóipari cége van, melynek eszközértékét fel szeretné méretni, tanácsadó csapatainktól megbízható tanácsokat kaphat. 

Integrált Szolgáltatások

Nemzetközi hatókör

A CBRE értékbecslési és tanácsadási szakértői páratlan ismeretekkel rendelkeznek a nemzetközi és helyi ingatlanpiacokról.