A CBRE értékbecslési és tanácsadási szakértői páratlan ismeretekkel rendelkeznek a nemzetközi ingatlanpiacokról.

Bárhol is találhatók az Ön vállalkozásának ingatlanjai, elkötelezett, nemzetközi projektekben is jártas értékbecslői csapatunk a nagy, összetett portfóliók kezelésében is segítséget tud nyújtani. A világon mindenütt vannak szakértőink, akik az Ön megbízásából az idő, a nyelv és a kultúra korlátain felülemelkedve teszik lehetővé, hogy Ön vállalkozása építésére koncentrálhasson.

Befektetést szolgáló és lakóingatlanokkal kapcsolatos tudásunk és szakértelmünk minden ágazatra kiterjed: évente több mint 730 milliárd euró értékű ingatlan és biztosíték kapcsán adunk tanácsokat üzemeltetőknek, befektetőknek, tulajdonosoknak és hitelezőknek.

Az ügyfeleink számára előnyös, hogy:

  • Szakértőink egyetlen közös platformon dolgoznak páratlan szakértelemmel, ami biztosítja, hogy mindig állandó színvonalon nyújtsunk precíz értékbecslési és tanácsadási szolgáltatásokat.
  • Magyarországon és az EMEA-régióban mindenütt vannak csapataink, melyek gyorsan és pontosan értékelnek jelentős nemzetközi ingatlanportfóliókat.

     

  • Benchmarking-adatokat és egyedi havi indexet publikálunk, melyek lehetővé teszik az IPD-vel való összehasonlítást

 

Globális hatókör

A CBRE nemzetközi értékbecslési és tanácsadási hálózata más versenytársainkkal összevetve a legnagyobb; ez a hálózat kizárólag nemzetközi ügyletekre összpontosít. Csapataink helyi piacokról szerzett ismereteire és a globális hálózat előnyeire támaszkodva pontosságot és hatékonyságot tudunk garantálni, akár Magyarországon vagy az EMEA-régióban, akár globális szinten.

A CBRE szaktanácsadói:

  • rendszeresen végeznek értékbecslést több mint 70 nagy nemzetközi alap, köztük a SZIT élmezőnye számára, de más, tőzsdén jegyzett ingatlanalapok részére is az EMEA-régióban;
  • hozzáférnek a vezető, globális, nemzetközi ügynökségi kutatások eredményeihez és a tőkepiacokhoz, valamint a gyakorlati tapasztalatokhoz;
  • évente több mint 730 milliárd euró értékű eszközt és biztosítékot értékelnek;
  • rendszeresen értékelnek portfóliókat -, számviteli, hitelállomány-értékesítés és jelzálogfedezeti célból.

Integrált Szolgáltatások

Speciális piacok és más ágazatok

Csak az EMEA-régióban több mint 700 értékbecslési és tanácsadási szakértőjével a CBRE lefedi a speciális ingatlanpiacok teljes spektrumát.