Páratlan, piacvezető szakértelem

A CBRE-nél tisztában vagyunk azzal, hogy a pontos és megbízható értékbecslés minden ingatlanbefektetés sikerességének alapköve. Pontosan ezért ajánlunka CBRE szolgáltatásán keresztül Ügyfeleink számára egyedülálló hozzáférést az iparág legátfogóbb értékbecslői adatbázisához.

Mi valóban értékeljük ingatlanát

 

LKV"A CBRE-nél a legképzettebb, külföldi tapasztalattal rendelkező kollégák dolgoznak, továbbá hatalmas mennyiségű piaci adathoz van hozzáférésük. Ez különböztet meg minket más értékbecslést nyújtó vállalattól. Azon ügyfelek, akik a CBRE mellett döntenek biztosak lehetnek abban, hogy megalapozott tanácsadást kapnak ingatlanuk értékére és lehetőségeire vonatkozóan. Elengedhetetlen minden értékbecslő számára, hogy az eszközöket friss piaci adatok alapján értékelje és meglegyen ehhez a tudása. Eme tudás meglétének köszönhetően vagyunk piacvezetők az értékbecslési szolgáltatások terén. 

Az értékbecslés bizalmon, szakértelmen és piaci tudáson alapszik. A CBRE-nél keményen dolgozunk azért, hogy ezeket a legmagasabb szinten biztosítsuk."


Kibédi Varga Lóránt MRICS, Ügyvezető Igazgató


 

Baka Gergő"Értékbecslő Csapatunk a szakértő tanácsadó kollégák piacismeretének köszönhetően naprakész információkkal rendelkeznek a piacok alakulásáról, a trendekről, bérleti díjak alakulásáról. Mindezek ismerete kulcs a valós és reális értékek meghatározásához, ami a CBRE-nél rendelkezésre áll."

Baka Gergely
, Ipari és Logisztikai Ingatlanbérbeadási Igazgató


 

 

"A CBRE előnye az átfogó adatokhoz való hozzáférésben rejlik. A CBRE versenyelőnye a Kutatás részlegünk által nyújtott elemzések mélységéből származik. Belső hálózatunknak, méretünknek és az általunk birtokolt tudásnak köszönhetően további elemzést tudunk biztosítani. Ha a CBRE-t választja, akkor az egész CBRE hálózathoz hozzáférést nyer, ami az ügynöki, befektetési és menedzsment tapasztalatot és know-how-t takarja. Az ügyfél számára a széleskörű tudás és a piac ütőeréhez való hozzáférés biztosítja értékbecslésünk igazi előnyét. 

A piacok gyorsabban változnak, mint előtte bármikor. A modern, alkalmazásalapú technológiának köszönhetően az információ gyors áramlása segít az ügyfeleknek hozzájutni a legfrissebb információkhoz és piaci trendekhez. Ennek a az információáramlásnak az alapja pedig a nyers adat, amivel a CBRE rendelkezik. Egy szabályozott versenypiacon a megfelelés esszenciális. A CBRE-nél a különböző irányító testületek által hozott legmagasabb sztenderdekhez, szabályokhoz és belső politikákhoz tartjuk magunkat annak érdekében, hogy leginkább védjük ügyfeleinket és ügyfeleink érdekeit."


Tim O'Sullivan MRICS, Tőkepiaci Főigazgató


 

rics-logoAz RICS globális szakértői szervezet a földterülettel, ingatlannal, építkezéssel és infrastruktúrával kapcsolatos értékbecslésre, menedzselésre és fejlesztésre vonatkozó legmagasabb nemzetközi sztenderdeket promótálja és érvényesíti.

Tudjon meg többet a szervezetről itt.
Olvasson az Értékbecslői Regisztrációról itt.

 

IFRS 2016

Tudjon meg mindent a hatályba lépett új számviteli szabványról, az IFRS 2016-ról!

 

 

Publications

Leading Advisor in Valuation and Research

CBRE Hungary Valuation Services in Forbes Magazine

Integrált Szolgáltatások