A CBRE az iparág leghatékonyabb szolgáltató platformjával - ügyfelei befektetési céljaival összhangban - jól bevált és testre szabott marketing- és bérbeadási stratégiát biztosít a befektetőknek, amivel kivételes eredmények realizálhatóak.

Tapasztalt és piacvezető szakembereink jártasak a testre szabott, átfogó bérbeadási stratégiák kidolgozásában, legyen szó irodákról, ipari vagy kiskereskedelmi ingatlanokról. A befektetői bérbeadási szolgáltatás az ingatlanok teljes élettartama alatt nyújtott szolgáltatást jelent, ideértve tőkepiaci és ingatlanvagyon-szolgáltatást és az értékbecslést is. 

A CBRE piacvezető a világ legfontosabb székhelyeit, tőkepiacait és innovációs központjait tekintve: jelen vagyunk New Yorkban, Tokióban, Londonban és Budapesten egyaránt - ez pedig ügyfeleink számára garancia a megfelelő információk átadására a világ legnagyobb szakmai elismeréssel rendelkező piaci szakértőitől.  

A világelső ingatlanközvetítő

Szakértői csapataink referenciái jelentik a bizonyítékot arra, hogy ügyfeleink épületeit rendkívüli elismertség övezi. A regionális befektetői bérbeadásra tervezett erőforrásainkkal kifejezetten arra összpontosítunk, hogy naprakész piaci információkat szolgáltassunk, amelyek alapján ügyfeleink teljes biztonsággal a világ élmezőnyéhez csatlakozhatnak, hogy a lehető legjobb piaci terméket kínálják a megcélzott bérlők számára. 

A National Real Estate Investor világelső ingatlanközvetítő cégként tartja számon a CBRE-t, és eredményességünket az is bizonyítja, hogy legközelebbi versenytársunk tranzakciós forgalmát 50%-kal haladtuk meg az elmúlt években. 

Globális és regionális szinten is hűséges ügyfelekből álló, páratlan portfólióink révén csapatunk mélyreható, valódi globális bérlői információs hálózatra támaszkodik, amelyet a legerősebb bérlőképviseleti csapattal egészítünk ki a helyi szinteken. Így együtt pontosan ki tudjuk számítani a bérlők jövőbeli igényeit, és a döntéshozókkal ápolt szoros kapcsolataink révén pedig előre jelezhetjük, mikor van szükség döntő találkozókra a fontos ügyletekkor.

Szakértő csapatokkal rendelkezünk valamennyi fő ingatlantípus esetén:

 

Piacvezető szolgáltatásaink:

  • Felvásárlás, értékesítés és engedményezés
  • Kiadás előtti kampányok
  • Hagyományos és digitális ingatlanmarketing
  • Bérleti tanácsadás
  • Finanszírozási tanácsadás
  • Fejlesztési értékelés és megvalósíthatósági tanulmány
  • Tranzakcióstrukturálás
  • Pénzügyi kötelezettségek elemzése

 

Kapcsolódó szolgáltatások