Tőkebefektetési Tanácsadók

A CBRE tőkepiaci tanácsadói csapata független és ágazatvezető tőkepiaci tanácsadást nyújt, páratlan pénzügyi szakértelmünket és az ingatlanokról összegyűjtött globális tudásunkat latba vetve.

Vállalati Tőkepiacok

Egy kereskedelmi ingatlan bérlőjeként Önnek a többi befektetőhöz hasonló tőkepiaci igényei vannak. Ám ha az ingatlanok nem tartoznak vállalkozása alaptevékenységéhez, nagy lehetőségektől eshet el.

Befektetési Célú Ingatlanok

A CBRE befektetési célú ingatlanokkal foglalkozó csapata vezető tanácsadó az EMEA-régióban a befektetési célú ingatlanok értékesítése és felvásárlása terén.

Befektetői Bérbeadás

Az iparág leghatékonyabb szolgáltató platformjával a CBRE az ingatlanbefektetők számára jól bevált, testre szabott marketing- és bérbeadási stratégiát biztosít, amely ügyfeleink befektetési céljaival összhangban álló, kivételes eredményeket hoz.

Értékbecslés és tanácsadás – Nemzetközi hatókör

A CBRE értékbecslési és tanácsadási szakértői páratlan ismeretekkel rendelkeznek a nemzetközi ingatlanpiacokról. Bárhol is találhatók az Ön vállalkozásának ingatlanjai, elkötelezett, határokon átnyúló értékbecslői csapatunk a nagy, összetett portfóliók kezelésében is segítséget tud nyújtani.

Értékbecslés és tanácsadás – Speciális piacok és más ágazatok

Csak az EMEA-régióban több mint 700 értékbecslési és tanácsadási szakértőjével a CBRE lefedi a speciális ingatlanpiacok teljes spektrumát. Speciális piacokra szakosodott csapatunk üzemeltetőknek, befektetőknek, tulajdonosoknak és hitelezőknek nyújt szolgáltatásokat.