Szemléletmódunk

A CBRE-nél komolyan vesszük, hogy milyen hatással vagyunk ügyfeleinkre, beszállítóinkra, alkalmazottainkra, közösségeinkre és minden, működésünk körében érintettre. Célunk, hogy ugyanolyan széles körben ismerjenek el bennünket azért, ahogy dolgozunk, mint ahogyan elismerik az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét.

Figyelmünket azokra a területekre összpontosítjuk, ahol véleményünk szerint a legnagyobb hatást tudjuk elérni:

  • segítünk az épített környezet klímaváltozásra gyakorolt hatásának csökkentésében;
  • arra fordítjuk tudásunkat, energiánkat és erőforrásainkat, hogy közösségeink és mások életének minőségét jobbá tegyük;
  • támogatjuk munkavállalóinkat a kiteljesedésben, miközben biztonságos és etikus munkahelyet biztosítunk számukra.

 

A fejlődés

Folyamatosan értékeljük eredményeinket; vállalati felelősségvállalási stratégiánkat kézzelfogható kötelezettségvállalások támasztják alá; teljesítményünket évente értékeljük külső beszámolókkal összevetve.

Ha többet szeretne tudni vállalatvezetési gyakorlatunkról, olvassa el Társadalmi felelősségvállalásról szóló jelentésünket

Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás

2017 CR Report Az Osztozunk a Felelősségben – 2017 Vállalati Társadalmi felelősségvállalás kiemeli a CBRE számos eredményét, amiket a felelős üzleti gyakorlatok terén élenjáróként ért el a kereskedelmi ingatlanpiac iparágban. A jelentés a Globális Beszámolási Sztenderdnek (Global Reporting Initiative – GRI) megfelelően lett összeállítva: magába foglalja az alapvető értékeken kívül a vállalat azon folyamatait, amelyek az ENSZ Globális Egyezménye által elfogadott Tíz Elv bevezetését célozza. A jelentés kitér azon lépésekre is, amelyeket a Sustainability Accounting Standards Board (SASB) dolgozott ki Real Estate Services Sustainability Accounting Standard-ben. 

2007 óta publikál a CBRE vállalati felelősségvállalási jelentéseket.
Az archív jelentések megtalálhatóak itt.

 

 

Kiemelt területek

Környezet és fenntarthatóság

Egyszerre kötelesség és lehetőség, hogy minimálisra csökkentsük a környezetre gyakorolt hatást azzal, hogy befolyásoljuk, miként készülnek az épületek, hogyan zajlik az anyagbeszerzés, és az épületeket miként kezelik, adják bérbe és értékesítik.

Emberek és kultúra

Munkavállalói életpályánk kiindulópontját a RISE (felemelkedés) értékei alkotják: Respect (tisztelet), Integrity (tisztesség), Service (szolgálat) és Excellence (kiválóság). Ezek az értékek vállalkozásunk alapkövei, amelyek biztosítják, hogy a CBRE nagyszerű munkahely legyen.

Egészség és biztonság

Nemzetközi szinten is elismernek bennünket munkavállalóink, ügyfeleink és közösségeink védelme melletti elkötelezettségünkért.

Közösségek és adakozás

A CBRE elkötelezetten igyekszik felelős vállalkozásként fellépni, ezért támogatja azokat a közösségeket, ahol munkavállalói élnek és dolgoznak, csakúgy mint a szükséget szenvedő közösségeket.

Beszerzés

Kiemelt figyelmet fordítunk arra a különleges lehetőségre, hogy sok milliárd eurós globális beszállítói láncunkon keresztül is a fenntartható üzleti gyakorlatot mozdítsuk elő.

Etika és megfelelőség

Következetesen küzdünk az iparág etikai és megfelelőségi normáinak szigorításáért. A vállalkozásokat csak szilárd etikai alapokon lehet sikeresen felkészíteni a jövőre.

Vezetés

Szigorú vezetési struktúránk biztosítja, hogy tisztességesen szolgálhassuk ügyfeleinket, részvényeseinket és munkavállalóinkat.

Biztonságosabb városok

A CBRE nagy örömmel dolgozik együtt a Plan International gyermekekkel foglalkozó jótékonysági szervezettel azon, hogy Biztonságosabb városok elnevezésű programja eljusson a kenyai Nairobiba.