A CBRE Group, Inc. több mint 23.8 milliárd dolláros (2018) bevétellel és 100,000 alkalmazottal (a leányvállalatokon kívül) a világ legnagyobb ingatlankereskedelmi és befektetési vállalata.

 

A cég 2008 óta szerepel a Fortune 500-as listán ahol 2020-ban a 128. pozícióra nevezték meg. Továbbá a Lipsey Company által, az iparág legnépszerűbb vállalatává jelölték meg immáron egymást követő 20. évben. Emellett az utóbbi 9 évben a Fortune legmegbecsültebb vállalatai közé is bekerült ahol  2021-ben (már három egymást követő évben) is az 1. helyezést szerezte meg a CBRE az ingatlanszektor kategóriában. 

 

A New York-i tőzsdepiacon a cég „CBRE” kód alatt osztja meg részvényeit.


"RISE" értékeink


Respect

Törekszünk arra, hogy mások ötleteit figyelembe véve és minden rendelkezésre álló információt nyíltan megosztva elősegítsük a hatékony együttműködést.

Service

Az ügyfeleink kihívásait lelkesedéssel és a lehető legnagyobb gondossággal közelítjük meg, hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk, amelyet a megfelelő kapcsolatok kialakításával, a szükséges tőke bevonásával és a potenciális lehetőségek azonosítása mentén valósítunk meg.

Integrity

Nincs olyan ügyfél vagy üzlet amelyek az általunk képviselt értékeknél fontosabbak.


Excellence

Következetesen pozitív eredményre törekszünk legyen szó alkalmazottainkról, ügyfeleinkről vagy részvényeseinkről.

Mérföldkövek

A CBRE világszerte vezető pozíciót tölt be a kereskedelmi ingatlanok piacán.

Rólunk

Fedezze fel, hogyan vált a CBRE a világ legnagyobb ingatlan tanácsadó vállalatává!