A CBRE a világ vezető, teljes körű ingatlan tanácsadói és befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalata.


A CBRE Group, Inc. több mint 21.3 milliárd dolláros (2018) bevétellel és 90,000 alkalmazottal (a leányvállalatokon kívül) a világ legnagyobb ingatlankereskedelmi és befektetési vállalata. A cég 2008 óta szerepel a Fortune 500-as listán ahol 2020-ban a 128. pozícióra nevezték meg. Továbbá a Lipsey Company által, az iparág legnépszerűbb vállalatává jelölték meg immáron egymást követő 17. évben, illetve az utóbbi 7 évben a Fortune legmegbecsültebb vállalatai közé is bekerült ahol 1. helyezést szerezte meg a CBRE az ingatlanszektor kategóriában. A New York-i tőzsdepiacon a cég „CBRE” kód alatt osztja meg részvényeit.

A CBRE teljes körű, integrált szolgáltatásokat kínál ügyfelei számára, beleértve a továbbiakat: létesítmény üzemeltetés; tranzakció és projektmenedzsment; ingatlanvagyon-kezelés; befektetési menedzsment; értékbecslés és tanácsadás; ingatlanbérbeadás; stratégiai konzultáció; ingatlanértékesítés; jelzálog-szolgáltatások és fejlesztési szolgáltatások.


"RISE" értékeink


Respect

Törekszünk arra, hogy mások ötleteit figyelembe véve és minden rendelkezésre álló információt nyíltan megosztva elősegítsük a hatékony együttműködést.

Service

Az ügyfeleink kihívásait lelkesedéssel és a lehető legnagyobb gondossággal közelítjük meg, hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk, amelyet a megfelelő kapcsolatok kialakításával, a szükséges tőke bevonásával és a potenciális lehetőségek azonosítása mentén valósítunk meg.

Integrity

Nincs olyan ügyfél vagy üzlet amelyek az általunk képviselt értékeknél fontosabbak.


Excellence

Következetesen pozitív eredményre törekszünk legyen szó alkalmazottainkról, ügyfeleinkről vagy részvényeseinkről.

Mérföldkövek

A CBRE világszerte vezető pozíciót tölt be a kereskedelmi ingatlanok piacán.

Rólunk

Fedezze fel, hogyan vált a CBRE a világ legnagyobb ingatlan tanácsadó vállalatává!