Research
30 09 2015

Egyre több kiskereskedelmi márka jön Magyarországra

Idén tizenhárom új nemzetközi márka nyit saját üzletet Budapesten Lenyűgöző forgalom-növekedés, emelkedő kereskedői kereslet és az új kínálat korlátozottsága drágítja a budapesti kiskereskedelmi ingatlanpiacot a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb elemzése szerint.
Olvassa tovább


24 09 2015

Euromoney: Idén is a CBRE a legjobb ingatlan-tanácsadó a világon

Magyarországon a CBRE negyedszerre nyerte el a „Legjobb elemző” díjat Ismét a CBRE bizonyult a világ legjobb ingatlan-tanácsadójának a Euromoney ingatlanpiaci megmérettetésén (Euromoney Real Estate Awards). Ráadásul a CBRE egymás után negyedszerre, a díj elmúlt 11 éves történelme során pedig a legtöbbször, nyolc ízben nyerte el a kitüntetést. A magyar irodát külön is méltatták: hazánkban immár negyedik alkalommal érdemelte ki a CBRE a „Legjobb elemző” díját.
Olvassa tovább


31 08 2015

Rekord az európai ipari ingatlanok piacán

Az európai ipari és logisztikai ingatlanok piacára rekordmennyiségű, 6,1 milliárd eurónyi befektetés érkezett 2015 második negyedévében, jelentette a CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó vállalat. A vevők tőkéjüket a nyugat-európai piacokra koncentrálták, különösen az Egyesült Királyágra, ami a befektetések 40 százalékát vonzotta. Németország, Svédország, Finnország és Hollandia is erős negyedévet tudhat maga mögött.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai