Research
03 12 2015

A kínaiak külföldi vásárlása hajtja a világ luxuspiacait

A globális luxuspiac további növekedés elé néz – derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb kutatásából. A kínai vásárlások 70 százaléka ma az országhatáron kívül, külföldön történik: a luxuscikkek forgalma Nyugat-Európában 13,4 Kelet-Európában 18, Afrikában 26 és Észak-Amerikában 5 százalékkal nőtt az elmúlt két évben.
Olvassa tovább


23 11 2015

A 2025-ös hivatások 60 százalékát még fel sem találták

„Lokáció, lokáció, lokáció” helyett „kapcsolat, kapcsolat, kapcsolat” A technológia alaposan felforgatja a jövőbeni foglalkoztatást és munkahelyeket – derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb, az „Ingatlan és a közösség: a jövő vizsgálata” című kutatásából.
Olvassa tovább


29 10 2015

Aktívak a befektetők

A globális ingatlanbefektetési piac legjobb félévét zárta 2007 óta A globális kereskedelmi ingatlanbefektetési piac 407 milliárd dollár forgalmat regisztrált 2015 első félévében, ami 14 százalékkal több, mint egy évvel korábban – derül ki a CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó legfrissebb kutatásából.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai