Research
28 07 2016

CBRE: Magyarországi logisztikai központból terjeszkedik Kína egyik legnagyobb ledgyártója

2015 után rekordot dönthetnek idén is az ipari ingatlanbefektetések Magyarországon A befektetési céllal vásárolt jövedelemtermelő ipari ingatlanok iránt az elmúlt két évben jelentős keresletnövekedés zajlott le Magyarországon. Egy ilyen ügylet keretében több mint 16 ezer négyzetméteres ipari ingatlant vett a kínai Shanghai Feilo Acoustics tulajdonában álló Inesa Europe. A Dunakeszin található disztribúciós központ szolgálja ki az egyik legnagyobb kínai ledgyártó európai ügyfeleit.
Olvassa tovább


22 07 2016

CBRE: Kapósak az európai ingatlanok, a befektetők a brit piacon kivárnak

A kereskedelmi ingatlanbefektetési piac meglehetősen aktív volt 2016 második negyedévében: ezek az ingatlanok mintegy 54 milliárd euróért cseréltek gazdát Európában, ami 2,5 százalékkal magasabb az első negyedéves forgalomnál és harmadával haladja meg a 10 éves átlagot. A Közép- és Kelet-Európába áramló tőke 59 százalékkal volt több, mint az egy évvel korábbi és idén minden bizonnyal megdől a régió 2015-ös rekordja.
Olvassa tovább


06 07 2016

100%-os kihasználtság az M0 Central Business Parkban

21 ezer négyzetméterre növelte területét az FM Logistic a szigetszentmiklósi ipari parkban Az idei év második legnagyobb bérleti ügylete keretében hosszabbított és további területre írt alá szerződést az FM Logistic az M0 Central Business Parkban. Az összesen 21 170 négyzetméterre bővült terület - CBRE ingatlan-tanácsadó által támogatott - bérbeadásával az ipari park teljesen megtelt.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai

 Komáromi Ipari Csarnok Tájékoztató
Brossúra letöltése
Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj