Research
24 03 2015

Idén is Németország a kiskereskedők kedvelt piaca

A nemzetközi terjeszkedés továbbra is fontos a kiskereskedőknek, a gazdasági bizonytalanság és a költségek növekedésének ellenére is, derül ki a CBRE globális-ingatlantanácsadó legfrissebb felméréséből.
Olvassa tovább


17 03 2015

Ázsiai boom a világ befektetési piacain

Szingapúr, Kína és Hongkong a legaktívabb – tavaly már 40 milliárd dollárt költöttek Ázsiai befektetők 2014-ben 40 milliárd dollárért vásároltak a nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiacon, ami 23 százalékkal több a 2013-as költésüknél, derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb felméréséből.
Olvassa tovább


12 03 2015

Áramlik a tőke az európai hotelpiacba

Magyarországon az InterContinental Budapest eladása volt a legnagyobb üzlet tavaly Az európai és a közel-keleti hotelbefektetések 16,8 milliárd euróra rúgtak 2014-ban, ami 30 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest és azt mutatja, hogy a szállodák egyre fontosabbak a kereskedelmi ingatlanpiacon befektetők számára – derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb kutatásából.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai