Research
21 10 2016

Tovább zöldül a magyar ingatlanpiac

A CBRE „Zöld Hét” kezdeményezése a fenntarthatóságra hívja fel a munkatársak és az ingatlanszakma figyelmét világszerte Ma a budapesti modern irodaházak negyede rendelkezik a fenntarthatóságot értékelő minősítéssel, és a korábban épült ingatlanok között is egyre több alkalmaz új technológiákat. Az újonnan piacra lépők pedig szinte mindegyike környezettudatos építészeti és üzemeltetési megoldásokkal várja bérlőit. A világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE által minden évben megrendezett Zöld Hét (CBRE Green Week) kampány célja, hogy világszerte 70 ezer munkavállalóján keresztül a globális ingatlanszakma és az ügyfelek figyelmét is ráirányítsa a környezet iránti társadalmi felelősségre.
Olvassa tovább


10 10 2016

Egyre több belvárosi utcában nyitnak új üzleteket a kiskereskedők, miközben a plázák bevétele is szárnyal

A magyarországi kiskereskedelmi forgalom továbbra is egészségesen növekszik, az alig egy évig tartó vasárnapi boltzár feloldása is hajtotta a lendületet 2016 első félévében. A kereskedők bővítenének, de kevés az elérhető üzlethelyiség, így a bérleti díjak tovább emelkednek. Idén eddig a divatcégek voltak a legaktívabbak, majd a cipőkereskedők és a vendéglátás terjeszkedtek a legnagyobb mértékben, derül ki a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE legfrissebb Kiskereskedelmi Ingatlanpiac című kiadványából.
Olvassa tovább


07 10 2016

Mágnesként vonzzák új bérlőiket a felújított budapesti irodaházak

A budapesti irodapiac első modern épületei egymás után újulnak meg, amit a piac hamar elismer: a belváros ikonikus irodaházaiba a jobb minőségű területekért és a fejlődő cégméret miatt költöznek az új bérlők. Most a város első modern épülete, az East-West Business Center felújításáról döntött a tulajdonosa.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai

 Komáromi Ipari Csarnok Tájékoztató
Brossúra letöltése
Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj