Research
21 04 2015

A CBRE mesterhármasa Közép- és Kelet-Európában

A CBRE-t az Év Irodaügynöksége, az Év Befektetési Ügynöksége és az Év Ingatlankezelő Vállalata címmel ismerték el a CEEQA (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards) díjkiosztó gálán.
Olvassa tovább


30 03 2015

A hozamvadászat új piacokat és szektorokat élénkít Európa ingatlanpiacain 2015-ben - CBRE befektetési tájékoztató

A hozam iránti kereslet jelentős hatással van az európai kereskedelmi ingatlanpiacaira – derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó 2015-ös befektetési körképéből. Miután az első osztályú ingatlanok folyamatos hozamcsökkenése jellemző Nyugat-Európa érett piacain, a befektetők diverzifikálják befektetési stratégiájukat, kockázatvállalási hajlandóságuk pedig nő. Az új stratégiákban így helyet kapnak új piacok és új szektorok is – hangzott el a CBRE Magyarország kilencedik alkalommal megrendezett ingatlanbefektetési reggelijén.
Olvassa tovább


24 03 2015

Idén is Németország a kiskereskedők kedvelt piaca

A nemzetközi terjeszkedés továbbra is fontos a kiskereskedőknek, a gazdasági bizonytalanság és a költségek növekedésének ellenére is, derül ki a CBRE globális-ingatlantanácsadó legfrissebb felméréséből.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai