Shared - INT_HTML_CONTENT

Home > Szolgáltatásaink > Piaci elemzés

Shared - INT_HTML_CONTENT

Piaci elemzés

 

A CBRE kivételes szakértelme birtokában egyedülálló ismeretekkel bír vílamennyi jelentős ingatlanpiacról és azok kulcsszereplőiről.

Hogyan dolgozunk

A CBRE átfogó piaci tanulmányok világviszonylatban is elismert szerzője.

 A megfelelő piaci információk ismerete alapvető fontosságú ahhoz, hogy Ön a legjobb döntést hozza meg. Ezért munkatársaink a helyi ismereteiket a CBRE globálisan elérhető szaktudásával és adatállományával ötvözve mindig a legfrissebb információkra alapozva nyújtanak tanácsadást.

Elemző csapatunk folyamatosan gyűjti és frissíti a piaci információs bázisát, és naprakész adatokkal (pl. kereslet, kínálat, bérbe adottság, üresedés, építés alatt álló projektek, bérletidíjak, stb.) rendelkezik.

Ezek az információk belső szakértői csapataink (vállalati tanácsadás, bérbeadás, befektetés és értékbecslés) tudásával együtt biztosítja a piac alapos és naprakész ismeretét.

Tapasztalt piackutató és -elemző csapatunk teljes körű információszolgáltatást nyújt ügyfeleink számára a kereskedelmi ingatlanpiac minden területéről. A csapat belső és külső forrásokat egyaránt fehasználva biztosít teljes rálátást a magyar ingatlanpiac trendjeire.

Hogyan segíthetünk

A CBRE egyedülálló piaci jelenléte és szaktudása nem csak azt biztosítja, hogy gyorsan és pontosan reagáljunk az Ön meglevő igényeire, hanem segít eligazodni a jövőbeli trendekben is.

A CBRE helyi elemzői csapata rendszeresen publikál piaci riportokat, illetve igény szerint készít megvalósíthatósági tanulmányokat és specifikus kutatásokat. Ha a magyarországi ingatlanpiacról szeretne információt, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Következő lépés

Tekintse meg elemzéseinket!Tekintse meg elemzéseinket!

Shared - INT_HTML_CONTENT

Kapcsolat

Shared - INT_HTML_CONTENT

Karrier

„Nagyszerű élmény egy ilyen dinamikus és ösztönző, ugyanakkor barátságos
csapat részeként dolgozni.”

Philipp Bach,
Németország

Állláslehetőségek a CBRE