Home > Hírek és események > Hírek részletesen

Hírek részletesen

Újabb ingatlanok a CBRE kezelésében

A magyar piacra újonnan belépő M7 Real Estate a CBRE-t választotta új ingatlanjai menedzselésére

Kákossy Zsolt MRICS, MBA

A világ vezető ingatlan-tanácsadója, a CBRE budapesti irodája nyerte el a magyar ingatlanpiacra belépő brit M7 Real Estate által megvásárolt ingatlanportfolió kezelését és bérbeadását.

A brit M7 Real Estate 2016 decemberében vásárolta meg a paksi Atom Center, valamint a budapesti Csillagvár bevásárlóközpontokat és a dunaharaszti Acélforma ipari csarnokot. A mintegy 22 ezer négyzetméternyi ingatlanterület üzemeltetésével és bérbeadásával a brit befektető a CBRE-t bízta meg.

Az M7 Real Estate Európa-szerte mintegy 4 millió négyzetméternyi kereskedelmi ingatlant birtokol, eszközei jelentős része az Egyesült Királyságban, Hollandiában és Németországban található, az utóbbi időben pedig megkezdte közép és kelet-európai terjeszkedését, és a magyar piacra való tavalyi belépése után további ingatlanok megvásárlását is tervezi.

„Nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy az M7 Real Estate piacra lépéséhez a CBRE-t választotta partnerül. A megbízás újabb bizonyítéka, hogy a CBRE üzemeltetési és bérbeadási csapatai milyen kiváló munkát végeztek az elmúlt években. A Campona és Pólus Center bevásárlóközpontok üzemeltetési és bérbeadási tapasztalatai remek alapot jelentenek ahhoz, hogy az M7 Real Estate által megvásárolt ingatlanokat újrapozícionáljuk. A következő időszakban arra koncentrálunk, hogy mind a paksi Atom Centert, mind az óbudai Csillagvár bevásárlóközpontot a bérlők és a látogatók számára egyaránt vonzóvá tegyük és ehhez kiváló partner egy ilyen szakértő befektető.” – nyilatkozta a megbízás kapcsán Kákosy Zsolt MRICS, MBA, a CBRE ingatlanvagyon-kezelési vezetője.

A dunaharaszti, közel 12,000 négyzetméteres Acélforma ipari csarnok bérbeadását a CBRE 2016-ban piacvezető ipari csapata végzi, míg az Atom Center és a Csillagvár üzleteiért a kiskereskedelmi bérbeadási csapat immáron négy fős csapata felel.

Kiadás dátuma: 05 01 2017

Karrier

„Nagyszerű élmény egy ilyen dinamikus és ösztönző, ugyanakkor barátságos
csapat részeként dolgozni.”

Philipp Bach,
Németország

Állláslehetőségek a CBRE