Home > Hírek és események

Hírek és események


17 05 2017

Továbbra is a CBRE üzemelteti a Camponát és a Pólus Centert

A CPI Property Group a bevásárlóközpontok megvásárlása után a CBRE-t bízta meg új ingatlanjai üzemeltetésével.
Olvassa tovább


11 05 2017

Hatalmas üzletek előtt a magyar ingatlanpiac

2017 első negyedévére büszke lehet a CBRE budapesti irodája A magyarországi befektetési ingatlanpiac 2016-os, 1,54 milliárd eurós (480 milliárd forint) forgalmát jó eséllyel elérik az idei év üzletei – prognosztizálja a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadójának budapesti irodája. A CBRE az elmúlt egy évben nyolc jelentős tranzakció megkötésében vett részt, amelyek során közel 350 millió euró értékben cseréltek gazdát irodaépületek és ipari ingatlanok.
Olvassa tovább


10 05 2017

Minden ötödik nemzetközi lánc Magyarországon (is) terjeszkedne

Az Egyesült Királyság a legvonzóbb kiskereskedelmi célpont Európában, Magyarország az ötödik Az Egyesült Királyság áll a nemzetközi kiskereskedelmi láncok európai terjeszkedési terveinek élén 2017-ben: 65 százalékuk a szigetországot jelölte meg legfontosabb piacaként. Magyarországot a láncok 19 százaléka választja, ezzel a spanyol és holland piaccal a magyar az ötödik a terjeszkedni kívánó kiskereskedők listáján a CBRE legfrissebb kutatása szerint.
Olvassa tovább


03 05 2017

Irodák a metróvonalak mentén: 3-as metró az élen, a 4-es szinte kihalt

A CBRE iroda- és metrótérképe meglepő különbségeket tár fel a fővárosi irodapiacon Váci úti irodafolyosó, a központi üzleti negyed (CBD), Pest belső kerületei – ezek a legjelentősebb irodalokációk Budapesten. A világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE budapesti irodája most a budapesti metróvonalakra (és állomásokra) illesztette irodapiaci adatbázisát, hogy megvizsgálja, ebből a szempontból mi a jelenlegi helyzet a fővárosi irodapiacon.
Olvassa tovább


28 04 2017

Új fejlesztés indul a töretlenül népszerű dél-budai irodapiacon

Az Alphagon irodaház a kis-és középvállalatok és cégközpontok számára is ideális A Bischoff & Compagnons a CBRE-t bízta meg az Alphagon irodaház kizárólagos bérbeadási feladataival.
Olvassa tovább

EMEA


26 05 2015

NREP Secures the Exit of the Largest Nordic Prime Logistics Portfolio to Date

Nordic Real Estate Partners (NREP), the pan-Nordic real estate investment manager, has sold the largest portfolio of modern prime logistics properties in the Nordics to a consortium of four Danish pension funds.
Read more


07 05 2015

EMEA Industrial & Logistics Team Scoops Hat-Trick Of Awards Across The Region

CBRE’s EMEA Industrial & Logistics team has experienced a flurry of award wins across the EMEA region in recent weeks winning three separate awards at the Commercial Real Estate Awards in Moscow, the UK Property Week Awards and EuropaProperty’s South Eastern Europe Real Estate Awards.
Read more