Home > Hírek és események

Hírek és események


01 02 2017

2016: Duplázott a magyar kereskedelmi ingatlanpiac

Az amerikai és magyar befektetők mellett új szereplők jelentek meg tavaly Magyarországon
Olvassa tovább


16 01 2017

A Millennium Gardens kizárólagos bérbeadója a CBRE

A TriGranit fejlesztése lesz az utolsó új irodaház a dél-pesti Duna-parton A TriGranit legújabb fejlesztése, a Millennium Gardens irodaház a Duna parton, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház mellett, a Soroksári út Duna-felőli oldalán épül. A várhatóan 2019-re elkészülő épület 37 ezer négyzetméternyi irodaterületének kizárólagos bérbeadási feladataira a TriGranit a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE magyarországi irodáját választotta.
Olvassa tovább


05 01 2017

Újabb ingatlanok a CBRE kezelésében

A magyar piacra újonnan belépő M7 Real Estate a CBRE-t választotta új ingatlanjai menedzselésére
Olvassa tovább


19 12 2016

Budapest a hetedik a technológiai szektor európai listáján

A világ vezető ingatlan-tanácsadója, a CBRE megjelentette az Európai technológiai klaszterek című jelentését, amiben a kontinens technológiai iparát és annak fő központjait elemzi. A 35 vizsgált város közül London az első a CBRE listáján, majd Párizs, Berlin, München és Madrid következik. A riport az olyan, gyorsan fejlődő, a jövő lehetséges technológiai városait is bemutatja, mint Budapest, Bukarest és Isztambul.
Olvassa tovább


21 11 2016

Mit akar igazán a Millennium generáció?

A Millennium generáció tagjai a technológia használóinak élvonalába tartoznak, ez pedig befolyásolja vásárlási szokásaikat, bár a várakozások ellenére 70 százalékuk inkább üzletben szeret vásárolni, nem pedig online. Fizetésük felét szórakozásra költik, de 49 százalékuk nem engedheti meg magának, hogy elköltözzön a szülői házból. Egy jobb fizetésért vagy jobb irodai környezetért könnyen munkahelyet váltanának.
Olvassa tovább

EMEA


26 05 2015

NREP Secures the Exit of the Largest Nordic Prime Logistics Portfolio to Date

Nordic Real Estate Partners (NREP), the pan-Nordic real estate investment manager, has sold the largest portfolio of modern prime logistics properties in the Nordics to a consortium of four Danish pension funds.
Read more


07 05 2015

EMEA Industrial & Logistics Team Scoops Hat-Trick Of Awards Across The Region

CBRE’s EMEA Industrial & Logistics team has experienced a flurry of award wins across the EMEA region in recent weeks winning three separate awards at the Commercial Real Estate Awards in Moscow, the UK Property Week Awards and EuropaProperty’s South Eastern Europe Real Estate Awards.
Read more