Home > Hírek és események

Hírek és események


31 07 2017

Krisztina Palace: Buda meghatározó irodaépülete az Erste Ingatlan Alap tulajdonába került

A Krisztina Palace-t, a főváros budai oldalának egyik irodapiaci nevezetességét a jelenlegi tulajdonos Union Investment-től az Erste Ingatlan Alap vásárolta meg. Az ügyletben a CBRE, a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója az eladói oldalt képviselte.
Olvassa tovább


26 07 2017

A magyar ingatlanbefektetési piac félúton a válság utáni rekord megdöntésében

25 százalékos növekedéssel dübörög az európai befektetési ingatlanpiac. 2017. második negyedében az európai kereskedelmi ingatlanpiacra 74 milliárd euró érkezett, ami negyedével több a tavalyi forgalomnál – derül ki a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE legfrissebb kutatási adataiból. Közép-Európa a tavalyi évhez képest is jobban vonzza a befektetőket, a régió befektetési forgalmából a magyar piac 15 százalékkal részesedik.
Olvassa tovább


30 06 2017

Újra Hong Kong-ban és Londonban legdrágább az irodabérlés a világon

Budapesten évente 197 dollárba kerül egy első osztályú iroda négyzetmétere Hong Kong központja és a londoni West End áll a CBRE globális listájának élén: ebben a két városrészben a legmagasabbak az irodabérleti költségek a világon. Budapest belvárosában a londoni költségek alig tizedét fizetik a bérlők - derül ki a világ vezető ingatlan-tanácsadójának legfrissebb kutatási adataiból.
Olvassa tovább


29 06 2017

CBRE az M7 brit ingatlanalap stratégiai partnere Magyarországon

A magyar piacra tavaly belépett M7 Real Estate összes ingatlanját a CBRE üzemelteti A világ vezető ingatlan-tanácsadója, a CBRE budapesti irodája végzi a brit M7 Real Estate által kezelt M7 CEREF ingatlanalapok által megvásárolt teljes magyarországi ingatlanportfolió kezelését és bérbeadását.
Olvassa tovább


17 05 2017

Továbbra is a CBRE üzemelteti a Camponát és a Pólus Centert

A CPI Property Group a bevásárlóközpontok megvásárlása után a CBRE-t bízta meg új ingatlanjai üzemeltetésével.
Olvassa tovább

EMEA


26 05 2015

NREP Secures the Exit of the Largest Nordic Prime Logistics Portfolio to Date

Nordic Real Estate Partners (NREP), the pan-Nordic real estate investment manager, has sold the largest portfolio of modern prime logistics properties in the Nordics to a consortium of four Danish pension funds.
Read more


07 05 2015

EMEA Industrial & Logistics Team Scoops Hat-Trick Of Awards Across The Region

CBRE’s EMEA Industrial & Logistics team has experienced a flurry of award wins across the EMEA region in recent weeks winning three separate awards at the Commercial Real Estate Awards in Moscow, the UK Property Week Awards and EuropaProperty’s South Eastern Europe Real Estate Awards.
Read more