Home > Hírek és események

Hírek és események


23 03 2017

Értékbecslés: a kockázatok elkerülhetőek

Az értékbecslés egy olyan komplex folyamat bizonyos ingatlan eladása, megvásárlása vagy kiadása kapcsán, ahol számos tényező alakítja az ingatlan valós piaci értékének meghatározását. A CBRE értékbecslőinek többsége az RICS által minősített szakértő, akiknek felkészültsége és sok éves tapasztalata mellett a rendkívül magas értékű felelősségbiztosítása is garancia a megbízható és megalapozott értékbecslésre ‒ mindez pedig az ügyfeleket védi.
Olvassa tovább


17 03 2017

London-Berlin: fej fej melletti küzkedelem a befektetőkért

Budapest osztozik a 10. helyért a befektetők szemében A hatodik egymást követő évben London lett ismét a legvonzóbb befektetési célpont az európai ingatlanpiacon – derült ki a CBRE befektetési felméréséből, amelyet a világ legnagyobb ingatlanos eseményén, a 2017-es MIPIM-en mutatott be. 2017-ben a válaszadók 17 százaléka Londont jelölte meg kedvenc befektetési piacaként, Berlin a negyedikről a második helyre ugrott a BREXIT hatására, Budapest pedig Frankfurttal és Münchennel együtt a tizedik helyezett lett.
Olvassa tovább


13 03 2017

A GalCap Europe megvásárolta a Merkúr Palotát

A bécsi székhelyű GalCap Europe vagyonkezelő társaság megvette a Merkúr Palotát, a teljesen felújított, nagy presztízsű irodaházat Budapest belvárosában.
Olvassa tovább


01 02 2017

2016: Duplázott a magyar kereskedelmi ingatlanpiac

Az amerikai és magyar befektetők mellett új szereplők jelentek meg tavaly Magyarországon
Olvassa tovább


16 01 2017

A Millennium Gardens kizárólagos bérbeadója a CBRE

A TriGranit fejlesztése lesz az utolsó új irodaház a dél-pesti Duna-parton A TriGranit legújabb fejlesztése, a Millennium Gardens irodaház a Duna parton, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház mellett, a Soroksári út Duna-felőli oldalán épül. A várhatóan 2019-re elkészülő épület 37 ezer négyzetméternyi irodaterületének kizárólagos bérbeadási feladataira a TriGranit a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE magyarországi irodáját választotta.
Olvassa tovább

EMEA


26 05 2015

NREP Secures the Exit of the Largest Nordic Prime Logistics Portfolio to Date

Nordic Real Estate Partners (NREP), the pan-Nordic real estate investment manager, has sold the largest portfolio of modern prime logistics properties in the Nordics to a consortium of four Danish pension funds.
Read more


07 05 2015

EMEA Industrial & Logistics Team Scoops Hat-Trick Of Awards Across The Region

CBRE’s EMEA Industrial & Logistics team has experienced a flurry of award wins across the EMEA region in recent weeks winning three separate awards at the Commercial Real Estate Awards in Moscow, the UK Property Week Awards and EuropaProperty’s South Eastern Europe Real Estate Awards.
Read more