Research
12 11 2014

A vásárlók kényelemre és közösségi élményekre vágynak

Egyedül a magyar férfiak használják többet a közösségi médiát információszerzésre, mint a nők Az európai vásárlók túlnyomó többsége (88%) széles kínálatot és vásárlási élményt szeretne kapni, amikor eldönti, hova megy vásárolni. A tisztaság, árak és kényelem minden vásárló számára a legfontosabb szempontok maradtak, de a közösségi élmény meghatározó tényező a fiatalok (18-24 évesek) számára, derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb kutatásából.
Olvassa tovább


10 11 2014

Az „energiafüggő” városokban jelentősen drágulnak az irodák

Az átlagos első osztályú irodák bérleti díja negyedével (25,2%) emelkedett az „energiafüggő” városokban, ahol a gazdaság és így az ingatlanpiac jelentősen az energiahordozók (olaj és gáz) kitermelésétől és feldolgozásától függ. A drágulás messze megelőzi a fejlett piacokon tapasztalt 4,5 százalékos emelkedést, derül ki a CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó 33 városra kiterjedő kutatásából.
Olvassa tovább


05 11 2014

Új értékbecslő a CBRE Magyarországnál

A CBRE nemzetközi ingatlan-tanácsadó bejelentette, hogy 2014. november 1-től Tóth Dávid csatlakozott az értékbecslő csapathoz.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai