Research
12 05 2016

A Pólus Centerben nyílt meg Magyarország legnagyobb CCC-cipőüzlete

Az elmúlt években teljesen megújult Pólus Center idén további fejlesztésekkel várja vásárlóit. A CCC reagálva a megnövekedett vásárlói igényekre felújította és 930 négyzetméterre bővítette üzletét.
Olvassa tovább


10 05 2016

A magyar befektetési ingatlanpiac erős évnek néz elébe

Közép- és Kelet-Európában megdőlhet a 2015-ös rekord A Közép- és Kelet-Európa (Oroszország nélkül) ingatlanpiacára 2016 első negyedévében beáramló tőke kismértékben (6 százalékkal) elmarad a tavalyi év hasonló időszakától, és mintegy 1,84 milliárd eurót tett ki. A várakozások szerint viszont az idei év elérheti, sőt meg is haladhatja a 2015-ös év rekordját, miután minden régiós ország várhatóan jelentős tőkét vonz a CBRE, a világ vezető ingatlan-tanácsadója elemzése szerint.
Olvassa tovább


05 05 2016

Lágymányos: fejlesztések indulnak Budapest legkeresettebb irodapiacán

A dél-budai irodapiac északnyugati része, a lágymányosi mikro-piac az elmúlt 15 év egyik legkeresettebb lokációja. 2016 elején az irodák mindössze 1,7 százaléka állt üresen, ami Budapesten a legmagasabb kihasználtságot jelenti.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai

 Komáromi Ipari Csarnok Tájékoztató
Brossúra letöltése
Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj