Research
27 05 2015

A Váci Greens „C” épülete a CBRE kezelésében

A CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletága (CBRE Asset Services) nyerte el az Atenor Group Váci Greens „C” irodaépületének üzemeltetési feladatait. A mintegy 18 ezer négyzetméteres, kiváló fenntarthatósági mutatókkal rendelkező irodaépület ezentúl a CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletágának üzemeltetésében fog működni.
Olvassa tovább


18 05 2015

Budapest turisztikai és befektetési célpontként is szárnyal Közép- és Kelet-Európában

Az európai szállodapiaci befektetések növekedése felülmúlja a többi szektorét 2015 első negyedévében az európai hotel-befektetések forgalma elérte a 3,74 milliárd eurót. Ez több mint kétszerese a 2014-es év első negyedévében mért összegnek, ami 1,73 milliárd euró volt, derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb felméréséből.
Olvassa tovább


13 05 2015

Ismét elrajtolt a CBRE városi fotópályázata

Az elmúlt években magyar győzteseknek is örülhettünk Ismét elindult a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadójának „az Év Városi Fotósa” (Urban Photographer of the Year) pályázata. A CBRE immár kilencedik alkalommal várja „városok munkában” témában a fényképezni szeretők pályázatait arról, hogyan gondolkodnak a városi létről. Az évente megrendezésre kerülő versenyén fődíja egy luxus fotó-szafari. Magyarországról 2013-ban Harsányi András, 2014-ben pedig Simó Szabolcs is nyert egy-egy kategóriában.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai