Research
17 12 2014

Karácsonykor is új üzletekkel várja látogatóit a Campona

A 15. születésnapját ünneplő Campona Bevásárlóközpontban június óta több mint 3000 négyzetméteren 11 új üzlet nyílt. Így a karácsonyi ajándékokat most már közel 160 üzletben vásárolhatja meg az, aki ellátogat a főváros délnyugati kapujának meghatározó bevásárlóközpontjába.
Olvassa tovább


16 12 2014

A CBRE jövőre az Eiffel Palace irodaházba költözik

A CBRE, a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadójának magyarországi leányvállalata Budapest egyik legmagasabb presztízsű új irodaházában írt alá hosszú távú bérleti szerződést. A cég 2015 elején költözteti irodáját az Eiffel Palace-ba.
Olvassa tovább


09 12 2014

Az online világban is üzletekben vásárol a magyar fogyasztó

A vásárlók többsége világszerte keresi a „bolt-élményt” A nemzetközi vásárlók 79%-a még mindig boltban vásárol termékeket - derül ki a CBRE legfrissebb kutatásából, amely arra is rávilágít, hogy az üzletek még mindig kulcsszerepet játszanak a vásárlásaink során. A vásárlók társas tevékenységként tekintenek a vásárlásra, és míg az online vásárlás során különösen fontos a feltérképezés és a kiválasztás folyamata, addig a legtöbb vásárló még mindig szereti látni, érezni és lehetőség szerint azonnal megvenni az árucikket.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai