Research
04 07 2014

A CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletágat indított

A CBRE Magyarország tovább bővíti szolgáltatásai körét az ingatlanvagyon-kezelési üzletág (Asset Services) beindításával. A több, mint 30 főt foglalkoztató részleg január óta folyamatosan bővül és már 150.000 nm kereskedelmi ingatlan kezelését látja el. Az új szolgáltatást nyújtó csapat vezetésével a cég Kákosy Zsoltot bízta meg.
Olvassa tovább


24 06 2014

Közel-Keletről 180 milliárd dollár érkezhet a globális ingatlanpiacra a következő évtizedben

A közel-keleti befektetők – régiójukon kívül – várhatóan mindegy 180 milliárd dollárt költhetnek el a világ kereskedelmi ingatlanpiacain a következő évtizedben. – derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb kutatásából.
Olvassa tovább


13 06 2014

Nőhet az irodaigény Európában

Magyarországon a nagyvállalatok számára kevés az elérhető irodaterület A vállalati ügyfelek új irodaterületek iránti kereslete várhatóan továbbra is nőni fog az év során – derül ki a CBRE legfrissebb kutatásából. Magyarországon a nagyvállalatok új irodabérleti igényeire egyelőre nincs elég elérhető terület, így az előbérleti vagy a BTS-megoldások kerülhetnek előtérbe.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai