Research
31 07 2017

Krisztina Palace: Buda meghatározó irodaépülete az Erste Ingatlan Alap tulajdonába került

A Krisztina Palace-t, a főváros budai oldalának egyik irodapiaci nevezetességét a jelenlegi tulajdonos Union Investment-től az Erste Ingatlan Alap vásárolta meg. Az ügyletben a CBRE, a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója az eladói oldalt képviselte.
Olvassa tovább


26 07 2017

A magyar ingatlanbefektetési piac félúton a válság utáni rekord megdöntésében

25 százalékos növekedéssel dübörög az európai befektetési ingatlanpiac. 2017. második negyedében az európai kereskedelmi ingatlanpiacra 74 milliárd euró érkezett, ami negyedével több a tavalyi forgalomnál – derül ki a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE legfrissebb kutatási adataiból. Közép-Európa a tavalyi évhez képest is jobban vonzza a befektetőket, a régió befektetési forgalmából a magyar piac 15 százalékkal részesedik.
Olvassa tovább


30 06 2017

Újra Hong Kong-ban és Londonban legdrágább az irodabérlés a világon

Budapesten évente 197 dollárba kerül egy első osztályú iroda négyzetmétere Hong Kong központja és a londoni West End áll a CBRE globális listájának élén: ebben a két városrészben a legmagasabbak az irodabérleti költségek a világon. Budapest belvárosában a londoni költségek alig tizedét fizetik a bérlők - derül ki a világ vezető ingatlan-tanácsadójának legfrissebb kutatási adataiból.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai

 Komáromi Ipari Csarnok Tájékoztató
Brossúra letöltése
Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj