Research
03 07 2015

Itt a CBRE magazinja, a Blueprint

A világot formáló trendek, hatások és ötletek - az épített környezeten keresztül A CBRE elindította Blueprint c. online magazinját, amely aktuális és bennfentes történeteket kínál az ingatlanszektor világot formáló szerepéről.
Olvassa tovább


02 07 2015

Merre tart a görög válság?

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) bő hetvenéves történelme során először fordult elő, hogy egy fejlett ország nem törlesztette időben a felvett hitelt, és így technikai értelemben csődbe ment. Ugyanakkor érdemi változás egyelőre sem a görög utcákon, sem pedig a tárgyalóasztalnál nem látható. Merre tart a válság, és milyen hatása lehet ennek az európai ingatlanpiacra – elemezte a kérdést Dr. Neil Blake, a CBRE európai kutatási vezetője.
Olvassa tovább


30 06 2015

Londonnál nincs drágább város a világon

Legtöbbet Londonban, Pekingben és Újdelhiben kell az irodáért fizetni A londoni West End továbbra is a világ legdrágább irodai lokációja, de az öt legköltségesebb irodapiac közül már négy Ázsiában található – derül ki a CBRE legfrissebb irodapiaci kutatásából.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai