Research
06 07 2016

100%-os kihasználtság az M0 Central Business Parkban

21 ezer négyzetméterre növelte területét az FM Logistic a szigetszentmiklósi ipari parkban Az idei év második legnagyobb bérleti ügylete keretében hosszabbított és további területre írt alá szerződést az FM Logistic az M0 Central Business Parkban. Az összesen 21 170 négyzetméterre bővült terület - CBRE ingatlan-tanácsadó által támogatott - bérbeadásával az ipari park teljesen megtelt.
Olvassa tovább


10 06 2016

Új márkák, több látogató és családi divatprogramok a Camponában

Divatrendezvényekkel és zöld megoldásokkal bővít Buda családbarát bevásárlóközpontja Az idei évben a látogatók száma csaknem 9 százalékkal, a forgalom pedig 10 százalékkal nőtt a Campona bevásárlóközpontban. Dél-Buda - CBRE által üzemeltetett - meghatározó plázája új, zöld megoldásokat vezetett be, és a családi rendezvények mellett a divathoz kapcsolódó eseményekkel várja látogatóit.
Olvassa tovább


12 05 2016

A Pólus Centerben nyílt meg Magyarország legnagyobb CCC-cipőüzlete

Az elmúlt években teljesen megújult Pólus Center idén további fejlesztésekkel várja vásárlóit. A CCC reagálva a megnövekedett vásárlói igényekre felújította és 930 négyzetméterre bővítette üzletét.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai

 Komáromi Ipari Csarnok Tájékoztató
Brossúra letöltése
Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj