Research
10 06 2016

Új márkák, több látogató és családi divatprogramok a Camponában

Divatrendezvényekkel és zöld megoldásokkal bővít Buda családbarát bevásárlóközpontja Az idei évben a látogatók száma csaknem 9 százalékkal, a forgalom pedig 10 százalékkal nőtt a Campona bevásárlóközpontban. Dél-Buda - CBRE által üzemeltetett - meghatározó plázája új, zöld megoldásokat vezetett be, és a családi rendezvények mellett a divathoz kapcsolódó eseményekkel várja látogatóit.
Olvassa tovább


12 05 2016

A Pólus Centerben nyílt meg Magyarország legnagyobb CCC-cipőüzlete

Az elmúlt években teljesen megújult Pólus Center idén további fejlesztésekkel várja vásárlóit. A CCC reagálva a megnövekedett vásárlói igényekre felújította és 930 négyzetméterre bővítette üzletét.
Olvassa tovább


10 05 2016

A magyar befektetési ingatlanpiac erős évnek néz elébe

Közép- és Kelet-Európában megdőlhet a 2015-ös rekord A Közép- és Kelet-Európa (Oroszország nélkül) ingatlanpiacára 2016 első negyedévében beáramló tőke kismértékben (6 százalékkal) elmarad a tavalyi év hasonló időszakától, és mintegy 1,84 milliárd eurót tett ki. A várakozások szerint viszont az idei év elérheti, sőt meg is haladhatja a 2015-ös év rekordját, miután minden régiós ország várhatóan jelentős tőkét vonz a CBRE, a világ vezető ingatlan-tanácsadója elemzése szerint.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai

 Komáromi Ipari Csarnok Tájékoztató
Brossúra letöltése
Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj