Research
23 03 2017

Értékbecslés: a kockázatok elkerülhetőek

Az értékbecslés egy olyan komplex folyamat bizonyos ingatlan eladása, megvásárlása vagy kiadása kapcsán, ahol számos tényező alakítja az ingatlan valós piaci értékének meghatározását. A CBRE értékbecslőinek többsége az RICS által minősített szakértő, akiknek felkészültsége és sok éves tapasztalata mellett a rendkívül magas értékű felelősségbiztosítása is garancia a megbízható és megalapozott értékbecslésre ‒ mindez pedig az ügyfeleket védi.
Olvassa tovább


17 03 2017

London-Berlin: fej fej melletti küzkedelem a befektetőkért

Budapest osztozik a 10. helyért a befektetők szemében A hatodik egymást követő évben London lett ismét a legvonzóbb befektetési célpont az európai ingatlanpiacon – derült ki a CBRE befektetési felméréséből, amelyet a világ legnagyobb ingatlanos eseményén, a 2017-es MIPIM-en mutatott be. 2017-ben a válaszadók 17 százaléka Londont jelölte meg kedvenc befektetési piacaként, Berlin a negyedikről a második helyre ugrott a BREXIT hatására, Budapest pedig Frankfurttal és Münchennel együtt a tizedik helyezett lett.
Olvassa tovább


13 03 2017

A GalCap Europe megvásárolta a Merkúr Palotát

A bécsi székhelyű GalCap Europe vagyonkezelő társaság megvette a Merkúr Palotát, a teljesen felújított, nagy presztízsű irodaházat Budapest belvárosában.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai

 Komáromi Ipari Csarnok Tájékoztató
Brossúra letöltése
Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj