Research
12 01 2015

Londonban a legdrágább az irodabérlés

Az öt legdrágább piacból három Ázsiában, a tíz leggyorsabban drágulóból öt az Egyesült Államokban található Míg a londoni West End változatlanul a világ legdrágább irodapiaca, Ázsia továbbra is domináns a piac felső árkategóriájában. A CBRE aktuális kutatásából az is kiderül, hogy a leggyorsabban növekvő bérleti díjak az amerikai kontinensen találhatók, ahol az ingatlanpiaci fundamentumok tovább javulnak.
Olvassa tovább


19 12 2014

Pataki Márta a CBRE bevásárlóközpontokért felelős kiskereskedelmi vezetője

A CBRE Magyarország bejelentette, hogy Pataki Márta a kiskereskedelmi részleg bevásárlóközpontokért felelős vezetőjeként csatlakozott a vállalathoz. A cég bevásárlóutcai (’high street’) üzlethelyiségekkel foglalkozó kiskereskedelmi vezetője továbbra is Csörgő Anita marad.
Olvassa tovább


17 12 2014

Karácsonykor is új üzletekkel várja látogatóit a Campona

A 15. születésnapját ünneplő Campona Bevásárlóközpontban június óta több mint 3000 négyzetméteren 11 új üzlet nyílt. Így a karácsonyi ajándékokat most már közel 160 üzletben vásárolhatja meg az, aki ellátogat a főváros délnyugati kapujának meghatározó bevásárlóközpontjába.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai