Research
05 09 2016

Az IT-cégek költözései mozgatják a budapesti irodapiacot

A gazdasági világválság előtt a pénzügyi szektor uralta a budapesti irodapiacot, a bankok bérelték a legtöbb új irodát, számukra épültek új, impozáns székházak. Mára a helyzet megváltozott: Budapesten a legnagyobb szereplők, az infokommunikációs szektor (IKT) vezető vállalatai építenek új székházakat, a világpiacon is jelentős magyar cégek pedig egyre nagyobb irodába költöznek.
Olvassa tovább


28 07 2016

CBRE: Magyarországi logisztikai központból terjeszkedik Kína egyik legnagyobb ledgyártója

2015 után rekordot dönthetnek idén is az ipari ingatlanbefektetések Magyarországon A befektetési céllal vásárolt jövedelemtermelő ipari ingatlanok iránt az elmúlt két évben jelentős keresletnövekedés zajlott le Magyarországon. Egy ilyen ügylet keretében több mint 16 ezer négyzetméteres ipari ingatlant vett a kínai Shanghai Feilo Acoustics tulajdonában álló Inesa Europe. A Dunakeszin található disztribúciós központ szolgálja ki az egyik legnagyobb kínai ledgyártó európai ügyfeleit.
Olvassa tovább


22 07 2016

CBRE: Kapósak az európai ingatlanok, a befektetők a brit piacon kivárnak

A kereskedelmi ingatlanbefektetési piac meglehetősen aktív volt 2016 második negyedévében: ezek az ingatlanok mintegy 54 milliárd euróért cseréltek gazdát Európában, ami 2,5 százalékkal magasabb az első negyedéves forgalomnál és harmadával haladja meg a 10 éves átlagot. A Közép- és Kelet-Európába áramló tőke 59 százalékkal volt több, mint az egy évvel korábbi és idén minden bizonnyal megdől a régió 2015-ös rekordja.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai

 Komáromi Ipari Csarnok Tájékoztató
Brossúra letöltése
Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj Az Év Property Management Cége 2015 Különdíj