Research
30 03 2015

A hozamvadászat új piacokat és szektorokat élénkít Európa ingatlanpiacain 2015-ben - CBRE befektetési tájékoztató

A hozam iránti kereslet jelentős hatással van az európai kereskedelmi ingatlanpiacaira – derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó 2015-ös befektetési körképéből. Miután az első osztályú ingatlanok folyamatos hozamcsökkenése jellemző Nyugat-Európa érett piacain, a befektetők diverzifikálják befektetési stratégiájukat, kockázatvállalási hajlandóságuk pedig nő. Az új stratégiákban így helyet kapnak új piacok és új szektorok is – hangzott el a CBRE Magyarország kilencedik alkalommal megrendezett ingatlanbefektetési reggelijén.
Olvassa tovább


24 03 2015

Idén is Németország a kiskereskedők kedvelt piaca

A nemzetközi terjeszkedés továbbra is fontos a kiskereskedőknek, a gazdasági bizonytalanság és a költségek növekedésének ellenére is, derül ki a CBRE globális-ingatlantanácsadó legfrissebb felméréséből.
Olvassa tovább


17 03 2015

Ázsiai boom a világ befektetési piacain

Szingapúr, Kína és Hongkong a legaktívabb – tavaly már 40 milliárd dollárt költöttek Ázsiai befektetők 2014-ben 40 milliárd dollárért vásároltak a nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiacon, ami 23 százalékkal több a 2013-as költésüknél, derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb felméréséből.
Olvassa tovább


A kereskedelmi ingatlanpiac globális vezetője

A CBRE az ingatlanszolgáltatások piacvezető szakértőjeként szolgálja ügyfeleit Európában, Közel-Keleten és Afrikában egyaránt.

 

 

A CBRE szolgáltatásai